Haluatko ilmaisen hormitarkastuksen?

Jätä yhteystietosi, niin soitamme ja sovitaan ajankohta ilmaiselle hormitarkastukselle
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hormitarkastus ilmaiseksi

Kaikki alkaa hormitarkastuksesta. Teemme hormitarkastukset savutestillä ja silmämääräisesti hormin kuntoa arvioiden. Tarkastuksessa testaamme hormien tiiveyden ja arvioimme piipun jäljellä olevaa käyttöikää. Vaikka testit ovatkin yksinkertaisia, niiden tulkitseminen vaatii ammattitaitoa.

Olemme tehneet kymmeniä tuhansia hormitarkastuksia eri puolella Suomea, joten saat varmasti luotettavan kuvan piippusi kunnosta. Tarkempi hormitarkastus tukee nuohoojan vuosittaista puhdistustyötä, eikä piippu pääse vahingossa liian huonoon kuntoon.

Hormitarkastus ei velvoita tilaukseen. Mikäli hormeista löytyy vikaa, teemme arvion korjaustarpeesta ja kustannuksista.

Tavoitteemme on tehdä palvelumme asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Alla on listattuna muutamia asioiden hoitamista helpottavia vinkkejä, kun tilaat hormitarkastusta tai olet jo tehnyt loistavan päätöksen tilata palveluitamme.

hormitarkastus

Hormitarkastukseen valmistautuminen

Kun haluat, että tulemme tarkastamaan hormisi kunnon, toivomme että otat huomioon seuraavat asiat:

  • Turvallisuus. Ilmoita, mikäli katolle kulkemisessa on jotain määräyksistä poikkeavaa. Mikäli tikkaat tai mahdolliset nuohoustasot ja kulkusillat eivät enää ole turvallisessa kunnossa, saat kauttamme laadukkaat kattoturvatuotteet asennettuna. Lisäksi paikallinen nuohooja on varmasti tyytyväinen turvallisiin työoloihin!
  • Kerro kohteesta. Onko jotain, mikä erityisesti askarruttaa? Kerro se meille, niin osaamme varautua oikeilla välineillä.
  • Varaa tarpeeksi aikaa. On toivottavaa, että olet itse paikalla hormitarkastuksen aikana. Kukapa muu tuntisi paikat paremmin? Saat saman tien havainnollisen tilannekatsauksen ja tiedon mahdollisista ongelmista. Mikä vielä parempaa, mikäli molemmat perheen päät ovat paikalla, tieto kulkee kaikille vastuullisille suoraan.
  • Vältä tulisijojen käyttöä juuri ennen hormitarkastusta ja tarkastuksen aikana. Kuumat tulisijat ja palokaasut tekevät hormin tarkastamisesta vaikeaa tai jopa mahdotonta. Öljypoltin voidaan sulkea tarvittaessa vasta tarkastuksen alkaessa.
hormisaneeraus