Haluatko ilmaisen hormitarkastuksen?

Jätä yhteystietosi, niin soitamme ja sovitaan ajankohta ilmaiselle hormitarkastukselle
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hormisaneeraus

Hormisaneerauksella turvallisempaa lämmitystä
(ja terveellisempää ilmaa)

 

Hormisaneeraus voidaan toteuttaa puulämmitteisille tulisijoille massakorjauksena ja öljypolttimelle putkituksena tai hapon kestävällä massalla.

Ennen hormisaneerausta teemme veloituksettoman tarkastuskäynnin, jossa tarkastamme hormien kunnon ja arvioimme saneerauksen tarpeen. Laadimme lyhyen tilannekatsausraportin asiakkaalle ja kerromme mahdollisista korjaustarpeista ja mahdollisuuksista.

Tyypillisiä hormisaneerauksen työkohteitamme ovat muun muassa rintamamiestalot. Lue lisää rintamamiestalon hormisaneerauksesta!

Muistathan, että hormisaneerauksen työ on kotitalousvähennyskelpoista. Meiltä saatte hormisaneeraukset ja muut piipun korjaustyöt halutessanne edullisella ja helpolla Resursbank-rahoituksella.

Massakorjaus

Puutulisijojen hormit pyritään korjaamaan massausmenetelmällä. Hormin sisäpinta pinnoitetaan hormien saneeraukseen valmistetulla erikoismassalla.

Lue lisää massakorjauksista

Sisäpiiput

Sisäpiiput, eli hormien putkitukset sopivat parhaiten öljyä tai kaasua polttaville keskuslämmityshormeille. Kondenssivesi johdetaan pois rakenteista erityisillä kondenssinpoistojärjestelmillä.

Lue lisää sisäpiippujen korjauksesta

Epäiletkö, että kotisi hormit ovat hormisaneerauksen tarpeessa? Ota yhteyttä ja sovi maksuton hormin tarkastus piipullesi. Lue lisää ilmaisesta hormitarkastuksesta!

hormisaneeraus

Hormisaneeraukseen valmistautuminen

Hormisaneeraukseen valmistautumiseen saat aina yksityiskohtaisemmat ohjeet tilausta tehdessäsi. Tässä kuitenkin yleisiä ohjeita:

  • Turvallisuus. Oman ja asentajamme turvallisuuden kannalta hormisaneerauksen aikana kannattaa välttää liikkumista talon välittömässä läheisyydessä. Varsinkin pienet lapset ja kotieläimet on syytä pitää työn ajan sisällä. Vaikka asentajamme tekevät erittäin huolellista työtä, aina on mahdollista, että työkalu lipeää otteesta.
  • Työrauha. Asentajamme vastaa mielellään hormisaneerausta koskeviin kysymyksiin ja kertoo työn etenemisestä, mutta toivomme kuitenkin, että annatte ammattilaiselle työrauhan. Mikäli tahdotte tarkastella työn jälkeä lähemmin, asentajamme voi ottaa kuvia ja tuoda ne teille nähtäväksi. Näin vältämme tarpeettomat katolla liikkumisen riskit.
  • Suojaa herkät pinnat. Mikäli asennus vaatii työaukon sisätiloihin, toivomme, että teette riittävästi tilaa asennukselle ja siirrätte helposti vaurioituvat huonekalut ja koriste-esineet turvaan vahinkojen välttämiseksi. Asentajamme hoitavat aina vastuun suojaamisesta, mutta emme tahdo tarpeettomasti kajota asiakkaan omaisuuteen.
  • Vesi ja sähkö. Hormisaneeraustyössä tarvitsemme puhdasta vettä. Mikäli kohteessa ei ole vesipistettä, ilmoitathan siitä, jotta voimme varata tarvittavan määrän vettä mukaan. Laastisekoittimille ja muille työkaluille riittää tavallinen taloussähkö, mutta tarpeen vaatiessa otamme aggregaatin mukaan.
hormisaneeraus