Haluatko ilmaisen hormitarkastuksen?

Jätä yhteystietosi, niin soitamme ja sovitaan ajankohta ilmaiselle hormitarkastukselle
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Piipun pellitys

 

Savupiippu on katon suurin yksittäinen läpivienti. Pellitys suojaa sadeveden ja lumen pääsyn kattorakenteisiin sekä suojaa piipun rakennetta sään vaikutuksilta.

 

Piipun pellitys pidentää piipun elinikää.

Piipun sadehattu on ehkä tärkein osa hormien kunnossa pysymisessä. Sadehatun tehtävä on estää veden, lumen ja roskien pääsy hormeihin aiheuttamaan rapautumista ja käyttöongelmia.

Käänny siis meidän puoleemme ja ota yhteyttä!

Piipun pellitys

Piipun rakenteet ja läpivienti tulee suojata hyvin pellityksillä, jottei kosteus ja säänvaihtelut pääse aiheuttamaan tuhojaan.

Lue lisää

Piipun sadehattu

Edullisin ja varmin tapa hormien käyttökunnon ylläpitämiseksi on sadehattu. Oikeanlainen sadehattu estää veden ja roskien pääsyn hormiin ilman ,että siitä on haittaa tulisijan käytössä tai puhdistuksessa.

Lue lisää

Pellitykseen valmistautuminen

Pellitykset pystymme toimittamaan ilman erityisiä valmisteluja, mutta seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon:

Turvallisuus. Oman ja asentajamme turvallisuuden kannalta peltitöiden aikana kannattaa välttää liikkumista talon välittömässä läheisyydessä, varsinkin pienet lapset ja kotieläimet on syytä pitää työn ajan sisällä. Vaikka asentajamme tekevät erittäin huolellista työtä, aina on mahdollista, että pieni pellinpala tai työkalu lipeää otteesta.

Työrauha. Asentajamme vastaa mielellään kysymyksiin ja kertoo työn etenemisestä, mutta toivomme kuitenkin, että annatte ammattilaiselle työrauhan. Mikäli tahdotte tarkastella työn jälkeä lähemmin, asentajamme voi ottaa kuvia ja tuoda ne teille nähtäväksi. Näin vältämme tarpeettomat katolla liikkumisen riskit.

hormisaneeraus