Savupiipun korjaus – Asiakkaidemme kokemuksia

Savupiipun korjaus tulee ennemmin tai myöhemmin ajankohtaiseksi jokaiseen hormilliseen omakotitaloon. Korjaustyö on syytä hoitaa mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Hormiturvamieheltä savupiipun korjaus käy nopeasti ja luotettavasti!

Savupiipun korjaus Haukiputaalla

Savupiipun korjaus tuli Haukiputaalla asuvan Reijo Terhon omakotitalossa ajankohtaiseksi, kun nuohooja ilmoitti, että hormin laasti on alkanut irrota. Talon saunaa lämmitettiin lähes päivittäin. Myös takka ja leivinuuni olivat kovassa käytössä. Ei siis ollut yllätys, että hormi oli päässyt kulumaan.

Hormiturvamies toteutti taloon kesällä 2016 hormisaneerauksen. Savupiipun korjaus sujui Hormiturvamieheltä nopeasti: työhön kului noin puolikas työpäivä. Lopputuloksena hormit alkoivat vetää paremmin. Myös hormien paloturvallisuus koheni – enää ei tarvitse pelätä, että kuumuus aiheuttaisi hormiin halkeamia.

Lue lisää: Reijo Terho oli tyytyväinen Hormiturvamiehen palveluun

Hormiturvamies korjasi savupiiput Annelin ja Votin kesäpaikassa

Hormiturvamies kävi korjaamassa Annelin ja Votin kesänviettopaikan päärakennuksen hormin, jolla oli ikää jo lähes 100 vuotta ja joka veti jo huonosti. Sen jälkeen Hormiturvamies korjasi vielä vieressä sijaitsevan saunan hormin.

Katso alla olevasta videosta Annelin ja Votin kokemuksia Hormiturvamiehen tekemästä savupiipun korjauksesta:

Hormiturvamies sai Riston takan ja hellan jälleen toimimaan

Risto Kirvesniemi asuu Ruovedellä yli 100-vuotiaassa talossa. Talon hormit olivat päässeet niin huonoon kuntoon, että uunit eivät käytännössä toimineet. “Kaikki savu mikä tuli, tuli sisälle”, kertoo Risto.

Riston kodin savupiipun korjaus alkoi perusteellisella hormitarkastuksella. Tätä seurasi huolellinen mutta nopea korjaustyö: savupiipun korjaus ja hormien saneeraus tehtiin yhden päivän aikana. Lopputuloksena Ristolla on jälleen hyvin toimivat hella ja takka.

Tutustu alla olevasta videosta tarkemmin Riston kokemuksiin Hormiturvamiehestä ja savupiipun korjauksesta:

Haluatko ilmaisen hormitarkastuksen?
Jätä yhteystietosi, niin soitamme ja sovitaan ajankohta ilmaiselle hormitarkastukselle
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.