Haluatko ilmaisen hormitarkastuksen?

Jätä yhteystietosi, niin soitamme ja sovitaan ajankohta ilmaiselle hormitarkastukselle
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yrityksenä

Hormiturvamies suomalaisin voimin toimiva yritys, joka on keskittynyt pientalojen savupiippujen turvallisuuteen ja käyttökunnon ylläpitämiseen jo vuodesta 2009.

Piipputaito Oy, joka tunnetaan paremmin tuotenimestään Hormiturvamies, perustettiin kesäkuussa 2009, kahden yrittäjän liittyessä yhteen. Molemmilla on taustallaan satoja kattoremontteja ja tuhansia piipujen pellityksiä, joita tehdessä havaittiin vanhojen piippujen olevan pääasiallisesti huonossa kunnossa, eikä oikein kukaan osannut sanoa, mitä niille voisi tehdä. Löysimme yhteen saneerausmassoja maahantuomaan alkaneen yrityksen kanssa ja siitä lähtien hormien saneeraaminen on kuulunut tärkeimpänä osana toimintaamme. Toiminta oli ensimmäisten vuosien aikana Lahden talousalueella, jossa tietoisuus mahdollisuudesta korjata vanhoja piippuja oli suurin haaste. Hormiturvamies-brändi luotiinkin alunperin auttamaan asiakkaita tunnistamaan piipuissaan piileviä mahdollisia riskejä. Vahvalla jalkatyöllä ja markkinoinnilla saimme kuitenkin tietoisuutta lisättyä ja toimintaan lisää väkeä. Vuonna 2013 oli aika laajentaa toimintaa muillekkin paikkakunnille, Tampereelle ja Ouluun.

Toiminnan johtavana ajatuksena on ollut alusta asti asiakkaan auttaminen. Tuomme palvelumme asiakkaalle suoraan kotiin, teemme tarvittavat tarkastukset veloituksetta. Jos vikaa löytyy ja yhteisymmärrys korjauksesta saavutetaan, korjaamme piipun tarvittavilta osin jo yli 8000 korjatun hormin kokemuksella. Teemme saneeraukset, pellitykset ja sadehatut, kaikki omin voimin, omalla paikallisella työvoimalla.

Teemme veloituksettomia tarkastuskäyntejä toiminta-alueillamme ja raportoimme asiakkaille piipun kunnosta ja mahdollisista korjaustoimenpiteistä. Ota yhteyttä ja varaa tarkastusaika.

hormisaneeraus